O nama

Iskustvo i zadovoljstvo

Naše bogato iskustvo gradimo već dugi niz godina, temeljeno na velikom broju zadovoljnih klijenata. Naša misija je da povećamo proizvodnju naših proizvoda održavajaći kvalitet proizvoda i zadovoljstvo klijenta ispunjavajući sve njihove potrebe. Sa svojom najsavremenijom prizvodnom opremom, Artent je sposoban da zadovoljava potrebe industrije na visokom nivou. Naš proizvodni sistem proteže se na 5000m² i ispunjava sve standarde proizvodnje.

Naša neophodna načela i naši planovi za budućnost

Naše osnovno načelo je “ponuditi najbolje rješenje uz najkvalitetniju uslugu”. Poštujući ovo načelo, usvojili smo inovativnu perspektivu koja ga prati te naučne i tehnološke poteze koja za cilj ima da zadovolji potrebe naših klijenata što kvalitetnije i pouzdanije.

Zadovoljstvo klijenata je naš osnovni princip. Nudimo jedinstvenu, visokokvalitetnu, pouzdanu, ekonomičnu i brzu uslugu sa visokim standardom.

Visoka kvaliteta i autentični dizajn

Artent proizvodi su kvalitetni, jedinstvenog dizajna, i na najbolji način pružaju zadovoljstvo i komfort klijentu. Dizajn naših proizvoda prilagođavamo ukusu i načinu života svojih klijenata.

Ostvarujući ciljeve kvaliteta na najvišem nivou sa svojim proizvedenim sistemima tendi, staklenim sistemima i drugim komplementarnim proizvodima, Artent ima za cilj da uspešno nastavi sa svojim inovativnim koracima svakog dana.